De pittige Sichuan keuken van restaurant SānSān in Rotterdam
De vegetarische slager werd een paar jaar geleden gepresenteerd als noviteit. Dus wat schetst mijn verbazing als ik bij Chinees…
Waar kun je heel lekker en gezellig tafelen? Of de horecagelegenheid nou ergens tussen de velden ligt, op een dorpsplein, in een garage zonder uithangbord of in een mergelgroeve. Tips voor al die restaurants, café’s, bars, lunchrooms, tearooms en table d’hôtes vind je hier. Voorwaarde om op Davides te staan, is dat je er glunderend vandaan komt.
De vegetarische slager werd een paar jaar geleden gepresenteerd als noviteit. Dus wat schetst mijn verbazing als ik bij Chinees…
Mijn vriendin is een poffertjesspecialist. Wanneer zijn poffertjes goed, wil ik weten. ‘Als ze gaar zijn,’ luidt het simpele antwoord…
Update: Beijing Bao is dicht. De eigenaar heeft het restaurant verkocht! Heel erg jammer. Ik laat deze post nog even…
De straatstenen ratelen onder de wielen van het sportautootje als ik de oprit oprijd. Ik maak mijn entree in stijl…
Opgewonden leg ik de telefoon neer. Zojuist ben ik door Marres in Maastricht gevraagd om een van mijn kunstwerken uit…
Vroeg donker, lichtjes, kerstmis en sneeuw in delen van het land. Bij die ietwat sprookjesachtige sfeer past een restaurant met…
Het lijkt me niet aannemelijk dat over vijftig jaar de nog altijd populaire aardappelen-groente-vlees combi het toonbeeld is van Hollandse kost. De…
In de hoofdstad staat de horeca niet bepaald bekend om zijn service en vertrouwen in de mensheid. Het heeft me in de loop…